EN
увод

РИСЕН Амусемент Екуипмент Цо., Лтд је дизајн, производња и продаја као једна компанија. Смештен у „Кинеској индустријској бази играчака за образовање“ --- Венџоу, где се налази индустријски кластер са погодним превозом.
 
Наши главни производи су опрема за игралиште на отвореном, indoor play toys, naughty castle, fitness, swing, seesaw, пролећни јахач,rubber etc., which are used for school, kindergarten, community,park,shopping mall etc.. We have got ISO14001:2004, IOS9001,SG, CE, ASTM. Our products are sold to Europe, American, The Middle East, Austria, Southeast Asia and all around the world.
 
RISEN has 10 years experience of опрема за игралиште, we comply with standard (EN1176. SII, etc.) strictly from design to production. As per to client’s area and concept, we will supply overall design plan, control the quality ,arrange fast delivery, give installation guidance and patient after-sales service. To give you one -stop service. To save your time.
 
РИСЕН увек вам пружа квалификоване производе, професионалне предлоге и решења, служите друштву, стварајте бољу будућност. Хајде да одрастемо заједно.

видео
Godina

Производно искуство

+

Одлична величина тима

+

Купци су опслуживали

+

Главни производ

Радионица
култура

Рођен из идеје да деци донесу радосније успомене, покренут је Рисен. Већ више од 50 година продајемо производе опреме за игралишта у више од 10 земаља. Рисен је такође освојио признање многих купаца високим квалитетом производа и поузданом услугом.
 
У Рисен-у, иновативни дизајн и безбедно окружење за игру иду руку под руку. Да би привукли пажњу тржишта и избегли сличан дизајн, наши дизајнери креирају јединствен дизајн заснован на постојећем окружењу, који се такође комбинује са више функција. Наша способност да направимо савршено игралиште, осигурамо да се поштују све безбедносне смернице и да водимо клијенте корак по корак кроз креативни процес – а да притом задржимо пројекат на време и у оквиру буџета, наша је мисија и то је основа нашег успеха.
 
Деца су будућност, волимо оно што радимо да донесемо радост деци стварајући опрему која подстиче друштвени, интелектуални и физички раст. Наша страст за игром се манифестује у свему што радимо. Очување срећног и безбедног окружења за децу је наша првобитна намера и одлучност. Циљ Рисена је одрастање са децом и свим купцима заједно.


Молимо Вас да оставите
сад
порука

Вруће категорије

Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат:

++ КСНУМКС КСНУМКС

Е-маил:

[емаил заштићен]

Додај:

Јангван индустријска зона, град Киаокиа, Јонгђиа, Венџоу, Кина

Proizvodi

Usluge

Поверед би
Пратите нас
Ауторско право © 2021 Вензхоу Рисен Амусемент Екуипмент Цо., Лтд - Blog | Pravila o privatnosti | Одредбе и услови
Početna
Proizvodi
Е-маил
kontakt