EN
Зашто је опрема за забаву на отвореном толико популарна?
Датум објаве: 2020-07-22 00:00:00 Посетите: 66

Последњих година опрема за забаву без напајања постепено је ушла у видно поље људи и широко се користи у тематским парковима, сликовитим местима, комерцијалним некретнинама и другим пољима. Постаните нова временска лопатица у забави на отвореном. Зашто је отворени парк без напајања толико популаран? У поређењу са традиционалном механичком опремом за забаву, који је њен јединствени шарм? Која је уобичајена опрема за забаву без напајања? Хајде да га погледамо.

f636afc379310a55484923c56fb21caf83261094

Шта је опрема за забаву без напајања
Једноставно говорећи, опрема за забаву без напајања односи се на забаву која нема никакве уређаје за напајање као што су електрични, хидраулични или пнеуматски, а састоји се од пењања, ходања, бушења, ходања мердевинама, љуљања и других функционалних делова и конструкција, причвршћивача и спојних делова. објекат.
Шарм опреме за забаву без напајања
Зашто су забавни објекти без напајања тако популарни? Ово углавном зависи од сопственог шарма.

1. На основу потреба деце, ефекат дренаже је очигледан

Последњих година, потражња за породичним путовањима родитељ-деца је веома јака, а опрема за дечију игру без напајања је управо игра усмерена на дете која покреће родитеље и децу на интеракцију. Залаже се за повратак природи и ослобађање дечје природе, укључујући интерактивну забаву родитеља и деце. Сви ови фактори су кључни за привлачење породица да путују унаоколо и да путују на велике удаљености.

2. Широк спектар примена

Са развојем и потражњом тржишта, опрема за забаву без напајања заузела је важну позицију у индустрији. Тренутно се домаћи објекти за забаву без напајања широко користе у следећа четири сектора: један је најтрадиционалнији сектор образовања; други су заједнице инвеститора и комерцијални центри; а трећа је општинска управа (укључујући општинске паркове, рекреацијске тргове и реке за рекреацију). Итд.); Четврта је културна туристичка индустрија.

3. Високе перформансе трошкова

Због широког спектра примене, у поређењу са десетинама милиона или стотинама милиона опреме за механичку енергију, инвестиција је релативно мала и није ограничена локацијом. Опрема се може прилагодити према окружењу терена. Обим пројекта може бити велики или мали, а износ инвестиције Флексибилан и подложан контроли. Опрема за забаву без напајања је први избор за исплативо планирање.

8435e5dde71190ef28825ff61becc210fcfa6098

4. Висок степен интеграције животне средине

Објекти без напајања могу се флексибилно комбиновати да би се прилагодили пројектима различитих обима, различитим окружењима и различитим типовима, и могу бити високо интегрисани са локалним културним окружењем и природним пејзажом, олакшавајући надоградњу производа и раст пословања.

5. Висока сигурност и ниски трошкови одржавања

Пошто нема снагу, бољи је од друге опреме за забаву у смислу безбедности и одржавања. Сви објекти за игру у сектору забаве без напајања могу користити заштитно подлоге (као што су песак, гума за ињектирање, гумене простирке, итд.) како би се смањила вероватноћа повреде од пада са објекта. У поређењу са потребом да играчи активно учествују у томе, пројекат забаве је мање узбудљив и има већи фактор сигурности. Поред тога, трошкови одржавања опреме за забаву без напајања су ниски. Генерално, забавни паркови без напајања имају гаранцију пет година и не захтевају годишње националне инспекције. Због тога су каснији трошкови одржавања и рада ниски, што је за инвеститоре безбрижно и штеди радну снагу.

a8773912b31bb0519524e10fe18d85b24bede097

Сваки забавни објекат без напајања осмишљен је да изазове дечје знање и креативност сопственог тела, и да побољша њихову способност учења, повећа срећу у игри, забави се и ужива док вежбају аеробне вежбе издржљивости, што погодује тренирању храбре, чврсте и чврсте деце. жилава личност, вежбање брзине, снаге, равнотеже, координације и других квалитета, остварују сврху јачања тела, јачања мозга и унапређења интелигенције.


Молимо Вас да оставите
сад
порука

Вруће категорије

Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат:

++ КСНУМКС КСНУМКС

Е-маил:

[емаил заштићен]

Додај:

Јангван индустријска зона, град Киаокиа, Јонгђиа, Венџоу, Кина

Proizvodi

Usluge

Поверед би
Пратите нас
Ауторско право © 2021 Вензхоу Рисен Амусемент Екуипмент Цо., Лтд - Blog | Pravila o privatnosti | Одредбе и услови
Početna
Proizvodi
Е-маил
kontakt