EN
Која је најпопуларнија опрема за малу забаву?
Датум објаве: 2020-05-14 00:00:00 Посетите: 31

На тржишту постоји много врста опреме за забаву. Ако желите да инвестирате у мали забавни парк, коју малу забавну опрему вреди купити? Која је тренутно најпопуларнија опрема за малу забаву? Затим ћу вас укратко упознати са неким од најпопуларнијих малих забавних објеката.

Питати најпопуларнију малу опрему за забаву - дечји несташни замак то заслужује. Несташни дворац је дизајниран према особинама деце. Кроз научну тродимензионалну комбинацију, формирана је нова генерација дечјих центара активности који интегришу забаву, спорт, слагалице и фитнес, стављајући децу у узбудљиво, безбедно и сигурно забавно окружење. и окрепљују њихов мозак. Има карактеристике случајности, без мотивације, интеракције и сигурности. Пошто није ограничен величином простора, безбедно је и добро вођено, и једнократна је инвестиција за доживотне бенефиције. Инвеститори га фаворизују. Пројекат несташног замка је прилагођен производ. Неваљали замак може садржати много малих пројеката, као што су тобогани, базени за океанске лопте, љуљашке, вртешке, итд., који се могу комбиновати и одабрати у складу са вашим сопственим условима локације.

dce239e4d5324ab88497dbe134c0cd05

The indoor trampoline hall is a comprehensive затворено игралиште with trampoline as the main body and a combination of various amusement projects. It absorbs the advantages of the traditional naughty castle project and trampoline project, and perfectly combines it into a comprehensive new entertainment project. There are various ways to play, regardless of age group, a trendy item of national entertainment and fitness that can be played by the age of 3-55.If you are investing in a trampoline gym for the first time, or if your budget is limited, investing in a small trampoline gym is also a good choice. It can be equipped with some of the most popular slam dunks, sticky music, professional jumping, sponge pool, and some of the latest interactive projects.

ЕПП парк грађевинских блокова углавном негује дечју способност размишљања и креативност. У процесу игре са ЕПП блоковима, деца могу да дају пуну игру својој машти и стварају по својој вољи. У процесу изградње са грађевинским блоковима, такође може да негује дечју способност разликовања боја и способност физичке координације.

47bbdbc463c44a7b982c47a13b56bdb7

Да ли је романтично, топло и шокантно када су хиљаде океанских кугли постављене испред вас? Било да је у питању пар, родитељ-дете, породица или са пријатељима, Миллион Балл Поол може задовољити свачије потребе за игром! Миллион Балл Поол се може флексибилно ускладити са ставкама за игру у њему у складу са величином вашег поља.


Молимо Вас да оставите
сад
порука

Вруће категорије

Тел / ВхатсАпп / ВеЦхат:

++ КСНУМКС КСНУМКС

Е-маил:

[емаил заштићен]

Додај:

Јангван индустријска зона, град Киаокиа, Јонгђиа, Венџоу, Кина

Proizvodi

Usluge

Поверед би
Пратите нас
Ауторско право © 2021 Вензхоу Рисен Амусемент Екуипмент Цо., Лтд - Blog | Pravila o privatnosti | Одредбе и услови
Početna
Proizvodi
Е-маил
kontakt